Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Fördelen med att gå vilse
Är att du måste
Gå den smala stigen
Där du irrar omkring
Tills du slutligen hittar
Hem




Fri vers av Patrik M
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-14 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M