Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyrannis makt

 

De …..
De bortskämda…
Och leken om vem styr och offret vi

Och förstås ÄRAN att vara VIP person

När de VIP bajsar finns alltid en låglöntagare som torkar efter dem
När VIP lever som en svin finns alltid en invandrare som städer efter dem
När VIP personer begår brott finns det alltid någon som städer efter dem

De får högst betalt för sin prat och styre

De VIP får behandlig när de blir sjuka och går förre andra
Vård långa köer ,vänta tiden ej gäller dem
De har smekmånad året runt och livet ut

Och förstås den röda mattan som finansieras av skattebetalarna

DE!
Det gäller bara DE!
Och absolut INTE de andra!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-02-27 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP