Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET SOM KALLAS ENFÄRGADE GODHET


VÅRVINTER

 Vintern varar inte för alltid

Årstiderna är utsedda för att följa varandra

så att inte årstid tar en annans plats

I år är det annorlunda

Det verkar inte bli vår i VÅR 

Vintern tog vårens plats

Naturen har sina undantag

Det kan betyda

att dags att tänka vitt

Naturen tog ansvaret för det man inte kan göra

att ändra det man inte kan ändra

Ibland känns skönt det med naturens undantag

Ja, den kan göra det någon gång genom åren

Speciallt när undantaget är väldigt hälsosamt
Så vitt hälsosam snö som bara sprider vitt


En VÅRsnö som  rensar bort hatarnas hjärta ifrån fiendskap
En VÅRsnö som förhoppningsvis ersätter det svarta med det vita


Bakom ödets väggen står alltid en plats för hopp

Det finns inget som kallas enfärgade liv

Men finns en så kallas enfärgade godhet

Enfärgade godhet är genomskinlig


Snön blir till en genomskinlig vatten

Härligt sammanhang

Konstgjort av naturen




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 09:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man ska aldrig ge upp hoppet.
2018-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för

"Bakom ödets väggen står alltid en plats för hopp"
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA