Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
interpersonellt eller ej


vem ser du

det var ju jag

oavsett betraktaren

en sådan servilitet nästan obesvärad

ett sådant fientligt förakt baserat

bara på dig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly