Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett hål

av tomhet genom din icke existens 

som plågat mig

 

i minst två decennier. Sätt ord på det om du kan.

Ingenting.




Fri vers av Ordkonstnär
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordkonstnär