Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomsten

För bortkastade år,

ilskan är befogad genom omfång av

grå hjärnsubstans och

 

beteendeförändringar. Din jävulske

fan 

 

bortom räckvidd, 

räddning, puls

 

och vi skrattar tillsammans åt

hur jävla underbar jag är medan jag springer

mot det förflutna

 

totalt slut och något dum i huvudet.

 

Vi skrattar tillsammans, mot varandra och åt

oss själva. Uppklädda och

 

alltid lika

 

förbannat oförbätterliga. Man kan inte

bära liv som inte går

 

på egen hand.




Fri vers av Ordkonstnär
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-28 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordkonstnär