Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Jag ångrar att jag ångrade det jag ångrat, utan

att sätta ord på känslorna,

 

försökt 

färgsatt dem 

bättre




Fri vers av Ordkonstnär
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordkonstnär