Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörklagt

Det handlar aldrig om de små kickarna

utan de har alltid varit delmål

 

mot livet. Och där min vän,

 

förlöser jag mig själv,

genom skratt, genom tårar

genom plågor

 

men ändå, alltid på väg.




Fri vers av Ordkonstnär
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-28 03:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mot livets kärna. Snyggt!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ordkonstnär