Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälj ut hela jävla skiten



Jag minns tyvärr känslan

I början av 90 talet


När alla var smällkåta på att fixa

En gyllene framtid


VI sålde ut vår trygghet

VI trodde att "konkurrens"

Var

Synonymt med förbättring!!!



Än idag lallar dårarna kvar i sin egen värld

Utan minsta reflektion kring historik

Insikten är mikrometern från 0 (noll)


Allt har givetvis blivit sämre för flertalet

Medan snålkjutspacket har

Givetvis blivit rikare


Så gnäll inte på usel sjukvård,tåg som inte ens kan hålla spår

Gnäll inte på elräkningen

Utanförskapet

Fattigdomen



Du har ju förböveln valt detta-eller hur?

Så sluta gnäll över det som en gång fungerade hyggligt

Att ofantliga sektorn lät sig kallas "Tärande"


Kanske beror på snedrekrytering av ledare?

Ren jävla korruption?



Eller vår övergödda ovilja att engagera oss?


Men visst!


Rent egoistiskt kan jag ge blanka fan i om ni svälter ihjäl

Ni som fortfarande inte fattat att vi behöver varandra!


Så fungerar ekosystemet


Men............





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 22:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Svidande sanningar.
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt