Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN STÅR NAKEN

 

Kom,

nära mig

 

lyft på

slöjan

 

där dolda

jaget finns

 

sanningen

står naken

 

väntar,

nära dig

 

med allt

du saknar




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-05 17:45



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fin enkel dikt om den sanna bilden i det erotiska mötet där "komma nära" är skrivet i eldskrift både kroppsligen och själsligen.
2018-03-12

  KattenKin VIP
Snyggt om sanningen!
2018-03-07

  DavidM VIP
Snyggt konstruerat, en känsla av närhet mellan två.
2018-03-06

  Stanley Rydell
Skickligt hanterar du enkla bilder med stark effekt!
2018-03-06

  M.Eta
Både visa kärlek och ta emot känns viktigt!
2018-03-06

  ULJO
Dölj inter kärleken, släpp ut den.
2018-03-06

  Valter Örn VIP
Om man ger ut av sitt dolda jag så får man lika mycket som respons tillbaka.
2018-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Under den döljande slöjan finns kärleken som väntar på att på att bli sedd!
2018-03-05

    ej medlem längre
Att våga lätta på slöjan kan kännas farligt...
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP