Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG GÅR INTE ATT GLÖMMAS BORT


ETT STORT ÄRR

Av mina elände kommer jag sy en fin klänning av tålamod

Av mina svarta dagar kommer jag skapa ett strålande räddnings fönster

Av mina smärtor kommer jag forma en hård sten av ett strålande liv

Av mina nattmara stunder kommer jag gjuta en jättestaty av modighet

Av mina lidande kommer jag stöpa ett berg av tillit

Av mina krosshjärtats ärr kommer jag bygga ett stenhård mur av utmanandet

Av stenarna som jag kastas av kommer jag bygga ett säkert starkt tryggt hus

Av hela krossade mig kommer jag lämna ett stort ärr klistras på ditt minne

Ett stort ärr där du ska minnas hur du stort gjorde  mig riven, sårad och kränkt

Ett strot ärr där du ska stämplas med  att du "trots allt" kunde inte  alls söndra min själs höghet

Ett stort ärr där du kommer fatta att min starka existens  inte lätt att tas bort

Ett stort ärr där du kommer inse att jag inte går att glömmas bort

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-04 14:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer om olika sätt att vända det negativa till något positivt!
Tyder på styrka och beslutsamhet.
2018-03-05

  Öknens Ros VIP
Målande bilder av hur ta sig ur lidande och förtryck.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA