Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du kvar

För att hantera livet
Kan du fly ifrån dig själv
Genom hårt arbete
Genom festande
Men hur du än gör
Är det bara du kvar
På slutet




Fri vers av Patrik M
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-03 09:41



Bookmark and Share


    carinamnm
Så sant som det är skrivet!
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M