Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordstänk 1.

ORDSTÄNK.
Separat!
Vintergatan!
Spenat!




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger
Publicerad 2018-03-03 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim