Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lokal bedövning

 

När läkaren frågade om jag vill ha lokal bedövning svarade jag med en motfråga:

Kan du lokalisera min själ? 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-04 09:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lokalkännedom är svårt.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP