Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker som kan stå för ett liv, utan att man behöver öppna dem!


Keyponents!

1.Fotoalbum!
Cd-skiva, bredvid sin/en namnskylt!
En stubbe! The pattern!
Hudavskrapningar!



2.Havet!
Hudavskrapningar!
Finns ett klart samband!

3.Ett klart samband!
Ett band som är klart!




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-03-04 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim