Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



Mörkret tänker
lägga sig
över marken.
vem bestämmer
det
droppar från rymden
rester av tiden
som är
Jag har tappat mer än hälften
av mina år
tänk
om någon
minns dom åt mig
någonstans.




Fri vers av ariel
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-04 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ariel
ariel