Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

Mjölk vita blomma
i skogen
minnen
flickrum
mitt svek var att tystna,
allas svek är att tystna
att falla till marken, lilla bladet
tunna tinningar
millimeter från tankarna
där en värld som aldrig funnits
skriv om den världen
som tillhör alla oss
som knopparna
och kärleken, kanske.





Fri vers av ariel
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En värld "som tillhör oss alla" - det låter äntligen som ett slags ljus i tunneln.
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ariel
ariel