Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillhör

Våren kommer
för att den måste det
som ett barn
med tvångssyndrom
Var aldrig någons.
tillhör naturen
och tomrummen
tillhör det osagda
en glömd barndom
tillhör allt
som världen inte minns
och blommorna i skogen
dit ingen går




Fri vers av ariel
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Våren vill vara där på plats. Tack och lov. Det gläder mig nu. När kylan är över oss, från norr till söder.
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ariel
ariel