Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kardinal Pell (Australien) står anklagad för "historiska brott", sexuella brott begångna under lång tid.


Pedofiler i Katolska Kyrkan

 

 

 

kardinal Pell borde ha smäll

på bara skinkan

han har inte varit snäll

borde sitta i finkan

mot barn han varit stygg

snuskiga saker gjort

inget barn har varit trygg

han måste bort

hur kan man barn skända?

hur kan man låta sånt hända?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-05 13:28



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, det är för bedrövligt, men
Katolska kyrkan är världens största kyrka, men det borde inte påverka att pedofiler gömmer sig där! Det är så ledsamt!
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP