Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för länge sedan ......


TRYCKKOKARE

 

Vreden kokar

bubblar

 

som olja

i tryckkokare

 

spränger

alla gränser

 

nedstänkt

av din vrede

 

nedsänkt

i mörker

 

drunknar jag

utan livlina




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-09 16:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
När andras sinnestillstånd inkräktar och påverkar ens egna så här markant är det bäst att tjacka spikskor.
2018-03-19

  Anya VIP
Jaa nog kan man alltid drunkna av andras vrede. Bra fångat här. Tänker på de gånger jag själv varit arg på mina barn. Hoppas de förlåter.
2018-03-12

  DavidM VIP
Kraftfull läsning.
2018-03-10

  M.Eta
Vrede kan verkligen kännas tryckande om man inte släpper ut den. Bra skrivet!
2018-03-10

  ULJO
Vrede har sina nackdelar för sinnet, men ibland kan vrede ha sina fördelar.
2018-03-10

  Feliaxel VIP
Vrede är ingen bra känsla oavsett när den uppkommer
2018-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en relation som inte var som den borde!
2018-03-09

    ej medlem längre
Ilska kan förblinda och binda...
Skickliga ord som får mig att reagera och känna.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP