Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F1

Orden brände i ryggen men jag vände mig inte om. Fortsatte leka med barnen med mina feta röv som trängde sig ut genom den lilla bikini trosan.

Nyss beskrev han familjen som exakt kopia av hans, de många barnen med tätt mellan åren.

Nyss var vi nere i vattnet vid Mälarhöjden, nakna, intränganda i varann. Nyss beskriven som 'En vän.'

Han fortsatte undvika min blick med risk för att falla ner i djupet, kontrollen var totalitär hos honom. Hans starkaste sida och min sämsta, jag föll och falnade som ett lövverk år ut och år in.

Vi gled isär ännu en gång. Mitt i den mörkaste vintern for han än en gång till en ö. Lämnad kvar fanns jag i vetskap om hur andras sköten fick njuta av hans utlösning.




Fri vers (Fri form) av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-07 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin