Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borsta av glimret

Jaså du är lycklig du ! Det kunde vara värre !
Sätt bara ned och vänta ut den glada djävulska känslan
När den planat ut ställ dig upp borsta av glimret
Glöm vad som hänt agera som vanligt
Det kan inte mera än
Gå åt helvete




Fri vers av Patrik M
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-08 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M