Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÄS INTE om du är känslig och svag. Och vinkla inte debatten till att i annat ämne ta tag.


Inte alla män - ska det vara så jävla svårt.

//På dejtingsajter och sociala forum. Välkommen till kvinnans rum. Männens existens behandlar oss som objekt. Och därför jag nu med hård ton agerar i affekt. Kvinnosynen är låg och respekten är förlorad. Menar givetvis INTE alla män - finns ingen anledning till att göra just den debatten förstorad!// 

 

Visst har jag ord av kränkande formulering. Men detta är bara för att förstärka budskapet i sin frisering. Och debatten ska inte vinklas mot mitt val av vokabulär. Prioritet ska fokuseras mot männen som gör den fria kvinnan i samhället så okär. Och nämn inte ordet extremfeminist. Jag hatar inte alla män trots att jag är Feminist - javisst. Vad VET du om vad jag som kvinna dagligen får utstå på dansgolv och i nätets sfär. Lägg INTE skulden på kvinnan - sluta peka finger här.

 

Mannen är inte offret i denna samhällsdebatt. Den fria kvinnan och kvinnans rätt till fri kvinnlighet måste upp till ytan därför att. Samhällsnormer, ideal och skev kvinnosyn. Samhället måste sluta stoppa huvudet i sanden och i dyn. Jag som kvinna har rätt till min existens utan att riskera övergrepp. Kort kjol och linne, en flaska vin och nice make up ger inte dig som man en fri rätt. Ett nej är ett nej, såväl yttrat som att jag dig visa. Minsta tvekan om ett klart och tydligt yttrat ja, då ska du som man din sexuella lust förvisa.

 

Du som man har inget tolkningsföreträde med fri rätt till min kropp. Du måste vara mycket bestämd mot din erigerande snopp. Och bakom skärmen ska du visa kvinnan respekt med dina ord. Du har ingen rätt att kalla henne för hora, slampa och dylika öknamn från ditt äckligt spermaindränkta tangenbord. 

 

Jag ger mig på intellektet, för vad annars skulle detta beteende bero på. Är det inbyggt i mannens DNA att en dålig kvinnosyn bära och därför bete sig så. Någonstans kanske det gick fel i spiralen, och det skapades måndagsexemplar i mängder på vår jord. Vem bär ansvaret för dessa historiska defekter: samhället, Kungen, du och jag eller bör Moder Natur bära ansvaret för deras handlingar och ord. 

 

//På dejtingsajter och sociala forum. Välkommen till kvinnans rum. Männens existens behandlar oss som objekt. Och därför jag nu med hård ton agerar i affekt. Kvinnosynen är låg och respekten är förlorad. Menar givetvis INTE alla män - finns ingen anledning till att göra just den debatten förstorad!// 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-08 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Word(s)
2018-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är bara toffelhjältarna som duger, de som är kuvade knähundar.
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale