Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga om när

Revolution eller reformism?
Ingen fråga om det ena eller andra
är bättre.

Bara en fråga om när




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-03-08 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP