Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var Gud

 

Om jag var den allsmäktige herre skapare och Gud 

Skulle jag ta tag i saken och skriva ett par nya sköna bud

Några av dem gamla skulle jag sedan med fördel skrota

Och med något mycket värre än helvete skulle jag där stå och hota

 

Om jag var Han skulle jag åter paradiset på Jorden skapa 

Människan skulle jag låta vara underordnad släkten apa

Det skulle för aporna bli som att vara med i "andra chansen"

Apungarna skulle då få gå och titta och skratta åt stackars människor på Skansen

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP