Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikten

kunde vi vara hav
och rymd ligga mot
varandras soltvättade
våglängder

kunde ingenting bekomma oss
ingenting finnas utanför oss
själva


du
kunde beröra mina blankvita
nätter jag kunde sjunka
ner i dig och din
sömn


jag vill nog inte veta
vad vi går miste om

ändå målar jag hav

tänker mig rymd

och bygger dikter




Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 555 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-11 10:08



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra dikt. Gillar "musiken" i den.
2018-03-15

  KATKA
vackert uppbyggt och rytmiskt
2018-03-14

    tehdog
så bra
2018-03-14

  Kungskobran VIP
Poesi med klass.
2018-03-12

  Матрёшa
Mycket välskriven dikt!
2018-03-11

    ej medlem längre
Närhet och avstånd i böljande rader. Starkt!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson