Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


alternativa slutord

x

tiden genom dig som hos alla;

x

av slumpen född till hälften träd
rotades du i dessa marker;
fostrades till människa

x

när du sträckte dig ut

uppgick du

i oss

x




Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-14 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson