Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kan inte

Hon kan inte förmå sig
att säga sanningen
när de frågar henne
hur länge de ska bli kvar,
kan inte för sin inre syn
se dem bli sittande
i dagrummet med fönster
mot staden och världen
och vilja men inte kunna
för att det saknas resurser




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-09 14:04



Bookmark and Share


    Emelie Tidholm
Du skriver så lätt, fint och träffande. Varje ord säger sitt och känns.
2018-04-19

  Kungskobran VIP
Man brukar kunna om man vill tillräkligt mycket, men det finns undantag förståss.
2018-03-09

  Poeten Salvador VIP
Tunneln kan vara lång med det finns en väg ut
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta