Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortom och nära


En morgon

Jag vaknade en morgon

utanför tiden

och trädde åter in

vid koltrastens tacknocksserenad

genom det öppna fönstret

där aprilvinden viskade

om vårens alla mirakel,

medan det klirrade

av fredagskvällens flaskor

i grannens återvinningskärl.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-10 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP