Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVBANAN BÄR ALLTID PÅ SIG MINST EN ÖVERRASKNING


MYSTISKT SLUT

Vår första början

känner vi när först börjat

Slutet är mystiskt

Ofta tror man vet hur sitt liv slutar

Eller man kan planera på hur slutet  ska se ut

Men så är det inte

LIVBANAN BÄR ALLTID PÅ SIG MINST EN ÖVERRASKNING

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 10:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mystiskt är det, när vi kommer dit vet vi.
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA