Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Männskomakt

Verkligheten rullar in
I dyning efter dyning
Nu när människan besätter världen

Världens grus och sten har
Avsatts i det oväntade rum
Som är människans spegel av sig själv

Kaos i rörelse när världar kolliderar
Verklighet mot overklighet
Ingen sitter lugn i stormens öga

Värdet av en annan
Väger lättare än luften
Hon fyller med sitt avfall

Kultur är bara
Ett torn av lutande längtan
Efter tillitens tillblivande








Fri vers (Fri form) av svernbygrabben
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben