Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ställ en fråga om en bok! Låt den vara obesvarad, ty du kan inte besvara din egen fråga, som är tänkt att besvaras av någon annan! To be continued!TO BE CONTINUED!


Öppen bok/Läsecirkel!

Charmen med tarmen, hur många har läst boken av Giulia Enders?




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-03-12 08:55



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Nej men Kitty Sewell-Blodskuld då?
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim