Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tarmens Vänaste Omsorg!

Charmen med tarmen försvinner, om man tittar på vad den producerar!
Man skulle inte vilja titta sin tarm i ögonen!
Såvida, man inte läser Giulia Enders bok, som just heter Charmen med Tarmen!
Och just as a simple fact; Tarmen har inga ögon!

Men om den skulle ha?
Hur många skulle den ha?
Vilken funktion skulle ögonen ha?
Och var skulle de vara placerade?
(Placebo helt enkelt)

Jag vet, att min mindre charm, med min tarm, är att när jag är sjuk eller stressad, så kör den bara på, alltså skiter på!
Den rentav skiter i mig!
Eller gör den?
Det kanske är av den vänaste omsorg, som den agerar som den gör?




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger
Publicerad 2018-03-12 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim