Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIG VILL JAG HA

 

Världen

utan dig

 

är frusen

kall och grå

 

drömmar bleknar

lagda i klorin

 

orden tystnar

utan innebörd

 

dagar går sin väg

i vardagslunk

 

jag vill se solen

på himmel blå

 

stjärnor lysa

i mitt mörker

 

höra dig sjunga

sången om oss

 

vår dans på ängen

en sommardag

 

dig vill jag ha

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-03-12 17:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker kärlekspoesi.
2018-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fint, när man väl har bestämt sig för vad man vill ha...
2018-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
folkviseljuv och vardagsrå poesi!

berörs av vemodet i vetskapen
att vi kan mista den vi älskar

2018-03-13

  Anya VIP
Vilken fin kärleksdikt. Faller särskilt för:
"drömmar bleknar
lagda i klorin"

Starkt!
2018-03-13

  Lars Hedlin
Mycket bra i känsla och ton!
2018-03-13

  DavidM VIP
Varmt skriftat.
2018-03-13

  ULJO
"vår dans på ängen en sommardag
dig vill jag ha" Fint

2018-03-13

  Stanley Rydell
Lite Bo Setterlind eller Dan Andersson över din fina sköra längtansdikt. Jag menar knyter an till svensk folkviseskatt.
2018-03-13

    ej medlem längre
När saknaden växer och längtan består.
2018-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP