Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge ut egen musik

imorgon ska jag hålla en föreläsning för gymnasister
om att skriva och producera musik idag

jag kommer att visa lite olika datorprogram
och prata om hur mycket det kostar att göra en skiva
och hur det går till i praktiken

och om hur det går till att ge ut en fysisk CD eller vinyl
och släppa en singel eller ett helt album på Spotify och övriga strömningstjänster
och om alla avtal man måste se till att ha i skick för att man ska få pengar för musiken

jag ser fram emot detta och jag hoppas att eleverna har många frågor, för det här är jag intresserad av och insatt i...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-12 14:35



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Är det någon tillvalsgrupp?
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP