Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det


andra

och sedan ett andra lager

djupet

skuggorna

det faller ut en bild

hopp

stjärnor




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-24 19:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ur ett brett lager djup och skuggor
formas hoppet och ljuset.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Taly