Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fann


två

det fanns två

med samma grå färd

den ene gav

den andre

inte

inte alls faktiskt

svart hål maskerat med grå frans fransmunnad unnad inget så tager

hur skilja urskilja mellan ge och ta hur se vad som är en människa




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-23 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly