Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste Althussers poetiska introduktion till "För Marx"


Tiden går bara vidare

Nu för tiden då tradigheten aldrig är lika förgänglig,
som riktiga stunder.
När vintern försvinner, kommer jag se stjärnorna på samma sätt?
Här i livets okomposition,
vad är det som ekar så i det stora Andra,
om hur de vanliga bara ger upp.
Trots all detta så går tiden bara vidare,
bok efter bok medans vi hoppas på uppgörelsens timme.




Fri vers (Prosapoesi) av Marcus B
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B