Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
YouTube


The REAL Truth About Titanic History Documentary 2017 HD




Ett kollager hade brunnit
i kanske ett par-tre veckor
innan avfärden från dockan i Belfast till Southampton
och brann ännu vid Jungfrufärden ut över Atlanten.

Besättningen hade blivit beordrad hålla tyst.

Platsen för branden har dokumenterats
först nu 100 år senare via fotografier
och är otroligt nog identisk
med den plats där isberget slog emot.

Vad som var orsaken till även Estonias
snabba sjunkande är ännu skrivet i stjärnorna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 11:51



Bookmark and Share


  Spik

Ah spännande ”höjer ögonbrynen”
2018-03-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Allting som hänt har aldrig hänt,är det nya.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP