Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Andas vitt puder
Jag draperas av ditt skratt
fjäderberöring

Gatlampsljus, vi är ljuset
kvar vilar våra fotspår




Bunden vers (Tanka) av Lisa Olivia
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-14 13:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Olivia
Lisa Olivia