Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besatt

Du förhäxar mig
Giftet rinner från dina läppar
när du slukar mig hel
och den röda floden av sammet
flyter i din hand
men jag välkomnar dig

Du trollbinder mig
Och varenda gatsten
varje hörn
är infekterat
förgiftat av din röst och ditt skratt
men jag välkomnar dig

Du förgör mig
ljuva nålar kryper under huden
och jag suktar efter mer
De blodröda kronbladen
vissnar och förmultnar
men jag slutar aldrig välkomna dig




Fri vers (Fri form) av Lisa Olivia
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-21 11:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt väl framfört samt känt
2018-04-06

  Stay Golden
Goodone ^^
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Olivia
Lisa Olivia