Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord

Trumman som dånar
lera under naglarna
Se mig, andas mig

Inuti gror ekens rot
dina ord blir till pulver




Bunden vers (Tanka) av Lisa Olivia
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-14 13:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant
2018-04-06

  Nils-Robert
Vackra tanker i dikt. Bra
2018-03-14

  Fulbergarn
himla skön tankasvit du skrivit
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Olivia
Lisa Olivia