Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Optimism förkortar orden


UPPSTIGANDET FRÅN DÖDEN

Svår uppstigande från döden
Ett mirakel sker, upp i höjden
Steg för steg fram mot framtiden
Dysterhet är absolut oinbjuden
Utvägen lyser nu för tiden
Våren blommar  ur den döda jorden
livets trotset lyser emot vinden
Optimism förkortar orden

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-14 20:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar dikt att läsa och fundera på!
2018-03-16

  Stisse
Underbart att läsa din dikt. Talar så direkt till mig just nu. Den kom som på beställning. Tack.
2018-03-15

  Öknens Ros VIP
Från det till synes döda spirar livet igen.
2018-03-15

  marie ohlson
Fin känsla.. Och jag befinner mig exakt där själv ;)
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA