Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snygga tjejer får allt


snygga tjejer får vad de vill
snygga tjejer får göra vad de vill

snygga tjejer åtrås
snygga tjejer dyrkas


snygga tjejer har roligare
snygga tjejer njuter mer

alltjämt, alla tjejers rätt























Fri vers av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-16 03:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
utseendet styr inte det sexuella. oavsett utseende har alla tjejer sexuella behov. utseendet har en viss betydelse, men det är oftast andra faktorer som spelar in när det "tänder till".
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP