Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sina


ord

helt i sin

ordning
ordande helt i sin gått i sin

en alldeles egen
hierarkisk eller ej struktur

plockar hem lockar dit
men egentligen bara

i där
flöde och stilla

väntar eller
retar

ska det vara så
mera mera

vet inte om du har mycket med världen att göra




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly