Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer att vara jag!


Kanske hade det varit bättre för mig att skriva under ett "nick"

Jag har provat....." Don.Q" tror jag hette då;)


Om jag inte kan skriva under mitt namn,

känner jag mig som en lögnare.


Men visst hämmar min ståndpunkt mycket av det jag vill säga!

Jag tror på öppenheten/friheten att skriva sina åsikter

Men jag vet att hålla vissa hemligheter -hemliga!


Så jag väljer att censurera mig själv

På gott och ont!


Med vänlig hälsning


Mike




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt