Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladet från munnen!




Jag var en gång soldat

Ville försvara Sverige



Sorgen bränner

När jag äntligen fattat

Att Sverige


Var en del av världens dårskap

Där religionen skapade gränserna


Jag befinner mig rent kroppsligt i en del av Tellus

Vi kallar Hyperboria


Sällar mig sakta till min biotop

Med Vargen som totem








Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 01:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Naturen bär sin
Gud inom slg
Överlevnad?
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt