Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OAVSETT KVALITET


BUR ÄR EN BUR

-Min bur är av silver

-Min bur är av guld

-Båda kallas burar

OAVSETT KVALITET




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 13:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat, den som är instängd bryr sig inte om materialet buren är gjord av!
2018-03-19

  Öknens Ros VIP
Även gyllene bur stänger inne.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA