Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vara


kvarvara

det finns kvar boet finns kvar

inte mycket liv där nu

maskar på våren

dock

docker dockera

vem är vem

i skepnad av

skal dummy atrapp

mocking bird




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-22 13:12



Bookmark and Share


    s:teril
ditt användarnamn behöver inte vara synligt för att man ska veta att det är du som skrivit. det är ju fantastiskt om nåt va!
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Taly