Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske matematik? Att räkna upp! Att räkna ner! Gåta på cellnivå!


Gåta upp, Gåta ner!

Gåta upp,
Gåta ner!

Gata upp,
Gata ner!




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim